31. maj 2010

the wonderful....

....Kate Bush

Kate Bush

29. maj 2010

woman leading the way - yes!


La liberté guaidant le peuple - Eugéne Delacroix

28. maj 2010

koncentration

Lige nu sidder jeg hos Kristine og prøver at skrive opgave, men det går ikke helt som det burde. Jeg kommer hele tiden til at se ud af hendes køkkenvinduer, selvom jeg prøver at lade være. Der er så mange fremmede lyde i denne her lejlighed. Lyde fra håndværkerne ude på gaden, skraldemændenes raslen med de store skraldespande, lyden af regn, der med distinkte dryp søger ned mod kloakens mørke.
Vinduer er nu engang mere spændende end skærme.

27. maj 2010

Pan

en bog som jeg i første omgang fandt dræbende kedelig (nok fordi jeg SKULLE læse den, da jeg SKULLE skrive opgave om den), men som jeg efterhånden blev vildt fascineret af.

Troels Carlsen




jeg er helt vild med Troels Carlsens arbejde - især de her apokalyptiske billeder - en omvendt darwin. Kød mod metal. Jeg kan ikke helt finde ud af, om det er kulturen, der har overtaget naturen eller omvendt!?! Det er denne flertydighed, der er med til at give billederne deres kvalitet. Der bliver sagt en masse uden, at det bliver udtalt.
((pssst; mit yndlingsbillede er nr.2))

table and things


candy works





by Felix Gonzaléz-Torres 1991
hvis du vil have et stykke kan du sende en konvolut til David HorvitzMFA/ Bard CollegePO Box 5000Annandale-on-Hudson, NY 12504, for personer der ikke bor i USA er det muligt at få en slikkepind ved at betale for forsendelsesomkostningerne. Selve slikkepinden er gratis. Bunken skulle eftersigende være uudtømmelig.

26. maj 2010

så er der....................................................

....................................................................... AFGANG

Reflection/Reflexion

25. maj 2010

Baby bird "up close"


Birds



Et duepar har valgt at slå sig ned på min kærestes altan og stifte familie. Det er et stykke tid siden jeg så daddy bird, men mama bird og baby bird fik jeg lov til at fotografere i dag, eller det vil sige, at jeg var nødt til at stå på den anden side af glasdøren og tage billeder, da mama bird er ret kamera sky, og baby bird heller ikke er vild med at blive fotograferet.
Jeg prøvede faktisk at snige mig derud, men mama bird fløj væk med det samme. Dette var helt i orden med mig, for så troede jeg, at det måske var muligt at få et lidt bedre glimt af baby bird, men næh nej. Lge så snart jeg stak linsen ned til baby bird, så kom mama bird tilbage og flaksede forvirret og frustreret rundt om mit hoved. Jeg kom selvfølgelig til at skrige højlydt over den beskyttende mors hidsige vingeslag, så jeg flygtede hurtigt ind bag glasdøren igen.

18. maj 2010

17. maj 2010

13. maj 2010

atju og lad os invadere hele verden

Jeg føler mig sløj igen... Jeg bliver ramt af småforkølelser ca. hvert tredje uge, og det er virkelig irriterende. Jeg har en idé om, at det har noget at gøre med, at jeg kører så ofte i tog. Jeg pendler mellem Kolding og København to gange om ugen, så jeg bliver udsat for mange forskellige mennesker med mange forskellige bakterier og vira. Hvorfor skal mennesker altid smitte hinanden? Vi smitter hinanden både med sygdomme og dårlige ideer. Når man først er smittet, kan man ikke gøre andet end at håbe, at man bliver hurtigt rask eller glemmer den dårlige idé lige så snart den har strejfet ens hjerne....

Tetine vs Sophie Calle - Samba de Monalisa 2

Longing

sophus claussen

for sølle 48,-






12. maj 2010

interview


her er et link til et interview på kopenhagen.dk med kunstneren Christian Schmidt-Rasmussen, hvis udstilling på Overgaden jeg var helt vild med...

http://www.kopenhagen.dk/interviews/interviews/interviews_2010/interview_christian_schmidt_rasmussen/

Sophie Calle...

...the first artist whom I fell in love with.

absinth

11. maj 2010


...

Magic Wands

Discovery

...just discovered discovery

10. maj 2010

Smashing Pumpkins

Spørg Irma


Dette indlæg er dedikeret alle brevkasseredaktører og deres til tider kryptiske svar...

Spørg kun Irma, hvis du ikke vil have svar på dit spørgsmål, men tilgengæld vil se et eksempel på, hvordan man kan danse udenom et konkret spørgsmål i flotte cirkler og spiraler.

Skønne Irma er ingen sproglig ringrytter, men hun kan både male og skrive slankebøger og kærlighedromaner, som hun udgiver på sit eget forlag. Hun kan også holde foredrag om visualisering.

Skriv til Irma, hvis du vil vide mere på http://www.irmalauridsen.dk/

God fornøjelse

!hyldesten er udtryk for bloggerens egen hyldest!

Blog



Jeg kom ad mærkelige bagveje ind på denne blog. Den er virkelig god...
http://www.crystalankles.blogspot.com/

9. maj 2010

SUBJEKT

http://www.denstoredanske.dk/Samfund,_jura_og_politik/Sprog/Morfologi_og_syntaks/subjekt

Der er så mange navne...

som jeg ikke kan huske. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har altid været helt vildt dårlig til at huske navne på kunstnere og bands. Det er mig en gåde, hvorfor netop disse to grupper lider ekstra meget under min manglende navnegenkendelse. Det er simpelthen så underligt, men jeg synes bare, at der er så mange navne...

her er et udvalg af katagorier, hvor jeg har svært ved at genkende og huske navne:
-navne på bands
-navne på billedkunstnere
-navne på folk som jeg gik i 9.klasse med
-navne på teaterskuespillere

- jeg ved det, men jeg kan bare ikke huske det...

6. maj 2010

Barok vol.2



Flotte billeder. Foruroligende æstetik.

Er det skeletagtige menneske et nyt vanitassymbol?

PendulArten svinger frem og tilbage!!!


Beethoven og Barndomspladder

Da jeg var barn elskede jeg at lytte til min far spille på sit flygel. Isæt måneskinssonaten havde en ganske fortryllende effekt på mig. Jeg husker specielt en episode, hvor jeg havde en veninde på besøg -vi var vel omkring seks-syv år- og vi tvang min far til at spille den igen og igen. Imens han spillede dansede vi rundt i stuen. Sprang fra gulvtæppe til gulvtæppe som var gulvbræderne åer og bække vi endelig ikke måtte falde i. Min tre-fire-årige lillesøster blev udnævnt til at være den onde heks. Hele vores leg var uden ord, det var musikken, der styrede legens intesitet og handlingsforløb....

Det er ihvertfald sådan jeg husker det.

4. maj 2010

4. maj


...




It's time to vote

3. maj 2010

Emma Stone

Jeg stødte ind i denne her unge dame på youtube. Hun er faktisk lidt charmerende. Jeg synes, jeg har set hende et eller andet sted før, men hvor?

ps. jeg elsker hendes måde at tale på(/talefejl). Pifte-s'er

Ur


Dette ur hænger hjemme hos min kæreste. I hele den tid jeg har kendt ham, har viserne stået stille.

Trille

Lil' Johnnys Mund- Røde Mor

- lufthavnens arme fanger flyverne ind/de trætte fugle vender hjem...

Hvis jeg bare havde plads og penge...

så ville jeg drive rovdrift på Christian Schmidt-Rasmussens formidable malerier. Desværre har jeg hverken plads eller råd, så det må blive i et andet liv, når jeg er blevet lidt ældre.

Udstillingen "Daywalker, giv slip" af den selv samme hr. Schmidt-Rasmussen på Overgaden er helt fantastisk og klart anbefalelsesværdig. Udstillingen er en blanding af maleri, foto og tekst. Teksten ligner den er skrevet med farvet skolekridt og komplimenterer de sprælske malerier, der alle har et strejf af det klassiske landskabsmaleri.
Teksten består af brudstykker af dialog, hvirvlet ind i noget, der mest af alt minder om en hermeneutisk spiral.

En skøn udstilling hvor både helheden og delelementerne fungerer fabelagtigt.
Udstillingen løber fra d. 24.04.10 til 13.06.10, så der er lidt tid endnu til at få slæbt sig ud på Christianshavn for at se noget rigtig rigtig god kunst.
Mange varme hilsner
Frederikke