31. jul. 2010

mindetale

Min trofaste bærbarcomputer gennem 7 år døde her til formiddag efter kort tids sygdom. Den var blevet inficeret med alskens vira, der til sidst gik i nervebanen. Nu ligger den i koma, og der er intet håb om, at den kommer til bevidsthed igen. For selvom den kan tændes, så er skærmen blot oplyst sort, og der kommer intet andet frem på den.
Min kære computer indeholdt både mange vigtige og mindre vigtige filer og programmer, men det, at jeg har kunnet finde word-dokumenter helt tilbage fra 2003 har givet den en helt særlig charme. Alle de tekster, jeg har skrevet, og alle de fotografier, jeg har taget, har ligget på den lille computer. De sidste billeder jeg har lagt ind var af min og min kærestes første ferie sammen. Nu har jeg ikke andre billeder fra turen end dem, der ligger på denne blog.
Jeg er meget berørt over tabet af min følgessvend. 7 år er lang l
evetid for en bærbarcomputer, og jeg vil savne den - og ikke Lige margenermindst dens indhold - meget!



CRASH****

and now it's dead!

30. jul. 2010

GROUND FLOOR AMERICA

er navnet på Den Frie Udstillingsbygnings aktuelle udstilling. Jeg var inde og se udstillingen i går med min ven Frederik. Mange af værkerne var meget fængslende, men jeg har det også med at blive tiltrukket af den specielle russiske/østeuropæiske stemning som også prægede denne udstilling. En rå, men varm stemning.

Værkerne på udstillingen behandlede og stillede spørgsmålstegn ved emner såsom traditioner overfor modernitet, individet overfor det kollektive og kønsrollemønstre.

Den røde tråd på udstilligen vil jeg dog betegne som en kuratorisk undersøgelse af "kulturel uoversættelse". Den specielle russiske el. østeuropæiske stemning, der herskede fra rum til rum, mellem gulv og loft på Den Frie, kan ikke beskrives, men kun opleves, hvilket gør den "uoversættelig".

Udstillingen kan opleves frem til d. 8. august

Mary Cassett


voila

feriedokumentation II

28. jul. 2010

feriedokumentation

Madame Bovary


blev slugt i store grådige bider med østmøns fantastiske landskab som garniture. En helt fantastisk læseoplevelse.

6. jul. 2010

SAMBA RIO STYLE

hvor jeg helst vil være og....









....hvad jeg helst vil lave

sommerferie


Jeg har fået sommerferie. Eller det vil sige, at jeg fik sommerferie allerede d.28 juni klokken ti minutter i tolv, da jeg afleverede min sidste eksamensopgave. Efter at have skrevet eksamensopgave i 2x2 uger kan jeg endelig kaste mig over mine egne ting. Læse de bøger jeg har lyst til , skrive tekster fulde af patos, nyde solen og min (kærestes) nye altan.
God Sommer

Det Dobbelte Land

af Birgithe Kosovic´skal/kan/vil/bør/må læses.....!